Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2016 17:55:50 - Docent

Jak to vidíte?

Dobrý den pane poslanče, chci se Vás zeptat na tkz. kauzu zpravodajství TV Prima. Naprosto evidentně se zde dělá dehonestační účelová kampaň proti jedinému mainstream médiu, které ještě neztratilo kontakt s realitou ve věci nezákoných muslimských migrantů a celkové islamizace, která jde proti naši hodnotám. Strašně mě ale zaujalo jakým způsobem získali provařené neziskovky a jejich různí přisluhovači náhrávku z interní porady. Nasadili do televize krtka, který donáší, pomlouvá a zcela jistě i trochu fabuluje. Takový domovní důvěrník verze pro 21. století. Co říkáte na tyto STB praktiky? Mě osobně by zcela určitě mnohem víc záznamy z interních porad IDNES, Akutálně cz či České televize to bychom se ale dozvěděli zajimavých věcí o tom jak oblbovat občany!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2016 23:29:46 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane docente,
doporučuji Vám obrátit se na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání, která je kompetentním orgánem v obdobných záležitostech. Především politici, sebe nevyjímaje, by neměli vstupovat do řešení mediálních kauz. Navíc nejsem o věci natolik informován, abych mohl podávat kvalifikované informace. Obecně lze však říci, že nezákonné odposlechy a vynášení informací jsou nezdravé jevy, které je třeba odmítat.