Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2016 8:15:42 - jablkoň

Dobrý den

Vážený pane poslanče ,přečtěte si prosím článek p.gen Blaška na PL ohledně směrnice o držení některých druhů zbraní.Já jako volič nechápu proč by se ČR s demokraticky zvoleným parlamentem měla podvolovat směrnici kterou vydá nějaký nevolený orgán EU,ptám se jsme tedy svobodná suveréní demokratická země????Ž ádám Vás se vší vážností aby jste se tímto problémem ktarý hýbe dosti značnou částí obyvatel začli zabývat.JÁ JSEM VOLIL VÁS !!! A NE EVROPSKOU KOMISI KTEROU NEVOLIL NIKDO

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.06.2016 9:56:23 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím, ale musím upřesnit, kdože směrnici bude schvalovat. Návrh směrnice EK schvaluje Rada EU a pak to musí schválit Evropský parlament. A ten je složen z volených zástupců a sedí v něm i čeští europoslanci. Celá politická reprezentace ČR zastoupená v poslanecké sněmovně je proti této směrnici a vše bylo již projednáno v bezpečnostním výboru i na plénu sněmovny. Existuje petice s 50 000 podpisy občanů, která přišla do poslanecké sněmovny a která také odmítá tyto návrhy EK. Závěrem mohu ujistit, že vše budeme sledovat a pokud by náhodou tato směrnice prošla, tak je otázkou její implementace do naší legislativy. A tady si myslím, že bychom se proti takovému návrhu postavili. Prostě proto, že je špatný a ve své podstatě nebezpečný.