Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2016 9:12:11 - Fannyx

Dotaz

Zdravím pane poslanče, mám na Vás dotaz: Myslíte si, že je v pořádku, aby člověk jako je pan inženýr Dlouhý, který se podílel po revoluci na destrukci našeho hospodářství dnes dělá předsedu Hospodářské komory? Předem děkuji za odpověd! P.S. Nebyli jsme spolu na vojně v Březové u Sokolova? František

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.06.2016 10:54:43 - Mgr. Ivo Pojezný
 Myslím si, že Hospodářská komora po nelichotivém a problematickém odchodu předešlého předsedy, který byl odsouzen pro podvod, měla na výběr mezi sympatizantem bývalých pořádků, nebo najít někoho, kdo by překlenul určité období. Jelikož se Sněm komory rozhodl pro změnu a zvolil, mám dojem, že jednou již neúspěšného kandidáta, asi volil menší zlo. Já si však pamatuji, jak Vladimír Dlouhý odcházel ze všech vládních funkcí z důvodu sponzorského skandálu jejich strany, v čemž hrál aktivní roli. To možná svědčí o tom, že Hospodářská komora České republiky nenašla mezi sebou nikoho, kdo by nebyl do něčeho zapleten a toto byla nejméně problematická kauza. Nicméně musím potvrdit, že HK ČR je samosprávnou organizací zastupující podnikatelskou veřejnost a je to věcí jednotlivých členů komory. Svědčí to také o tom, jak si představitelé podnikatelů představují etický kodex českého podnikatele. Pro mne je nedůvěryhodná osoba a souhlasím s tím, že měl lví podíl na destrukci našeho hospodářství.

Na vojně v Březové u Sokolova jsem byl a těším se, že mi na sebe pošleš kontakt, nebo mi napiš na můj email. Budu se moc těšit. Jsem i na facebooku, dokonce s některými našimi spolubojovníky a kamarády z našeho výcviku. I když jich není mnoho.

Hezkou neděli!

IP