Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2016 11:06:01 - nejsem xenofob

migranti a sex

Dobrý den,velice důležitý dotaz. Každému je jistě známo,kolik je mezi migranty mladých mužů,kteří jsou ve věku největší sexualní aktivity. Jak to chce EU potažmo naše vláda řešit,když je přeci každému jasné,že normální evropanka si s těmito lidmi nebude nic chtít začít. Každému je jasné,že budou znásilnovat a to už jen proto,že jsou u nás nezaměstatelní a nebudou mít co roupama. Rád bych zcela zřetelnou odpověd,co s tím naše vláda chce dělat i do budoucna s tímto problémem,protože se dotýká uplně všech,jak mužů,tak žen,tak i rodin!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2016 12:49:42 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že tohle je ten nejdůležitější problém v rámci migrace. ČR má malý zájem o azyl a také nelegálních běženců je minimum. Z tohoto pohledu se nás problém netýká. Otázkou je, zda máte pravdu v tom, že naše ženy a dívky si nebudou chtít s nimi nic začít. Existuje řada Češek, které jsou provdány do muslimských zemí a to tam prosím šly dobrovolně. Ale platí v celé EU, že je třeba dodržovat platné zákony. A pokud vím, tak znásilnění je trestným činem, ať jej provede muslim či ateista. Z tohoto pohledu vidím jediné řešení, pokud by počet běženců u nás stoupl, a to je více policistů v ulicích a prevence.