Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2016 8:48:52 - Carina

pane poslanče

jak pročítám články, nestačím se divit co vy máte za aktivity. Celou dobu jsem byla přesvědčena, že jste tolik oblíbený a ono je tomu jinak. Také se divím, že poslední týden nemáte ani jeden dotaz a přitom před týdnem jste nestačil na dotazy odpovídat. Čím to může být? To si i otázky píšete sám, abyste si na ně mohl odpovědět? Když táta říká, že kostelníci jsou proradná kasta, kdy při cestě do kostela, co jim sluníčko ukáže, to jim měsíc vydá a pak se vyzpovídají a jsou čistí jak lilie, tak jsem si myslela že přehání. Ale jak sleduji, tak se hodí i body popularity si přivlastnit do rána. Pane poslanče, s hrůzou zjišťuji jak jsem byla naivní a stydím se, že jsem kdy KDU volila. Sbohem. Karina Pávková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.06.2016 9:46:59 - Tomáš Zdechovský
 Vážená paní Pávková,můžete si být jistá tím, že si žádné dotazy sám nepíšu. Opravdu nevím, kde berete toto přesvědčení. Odpovídám na dotazy všech občanů, ať už jsou to moji příznivci nebo ne.
S pozdravemTomáš Zdechovský