Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2016 19:51:36 - Malý Pařez

Dnes je pátek....???

jak lidé říkají .... blázni mají svátek ?
Můžete nám jinak vysvětlit počínání ministra vnitra Chovance a nesmyslné a kecy Sobotky ?
Proč "bezpečnostní poslance" neinformovali o tak zásadní změně ??? K čemu ten "kalup"

"Bezpečnostní Výbor PS se nedávno seznamoval s materiálem, kam bude směřovat policie do roku 2020. Tedy, co se od policie očekává, jaké má představy, jaké má priority a tak dále. Jde tedy o koncepční materiál. Ovšem v tomto koncepčním materiálu o sloučení ÚOOZ a ÚOKFK není ani zmínka ???
Takže když ten materiál vznikal dejme tomu měsíc nazpátek, tak tohle sloučení útvarů v hlavách lidí ještě nebylo.
Jaký "průser spěchal" ??? ... že by Sobotkovo OKD ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2016 8:39:34 - Ing. Antonín Seďa
Protože nejsem členem Výboru pro bezpečnost, tak nemohu potvrdit ani vyvrátit, že poslanci nebyli informováni. Pokud tomu tak bylo, pak bych bod jednání přerušil a vrátil bych se k němu až po prostudování všech relevantních materiálů. Nemyslím sil že by reorganizaci policejní prezident nepřipravil důkladně, když se o reorganizaci mluví několik měsíců, ale zodpovědnost rozhodně leží na policejním prezidentovi s panu ministrovi vnitra. Jednání premiéra B. Sobotky chápu. protože on je zodpovědný za celou vládu. A jestliže jeho ministři za ANO 2011 politizují celý problém v rámci svých zájmů a míchají se do nezávislosti policie, pak bych byl také velmi opatrný. To je to samé, kdyby se odsoudil návrh ministra spravedlnosti o státním zastupitelství. Ten je velmi špatný a pro demokratický vývoj i nebezpečný. Vyhrožovat odchodem z vlády je velmi silné gesto. Dle mého názoru někdo touto reorganizací šlápl někomu na kuří oko, jinak si to nedovedu představit. A opravdu nevím, jak souvisí OKD s touto reorganizací, tato kauza, pokud si to dobře vzpomínám, se vyšetřovala již dvakrát a nevidím důvod, proč by měla souviset s touto kauzou. taktéž nevím, že by se tato kauza opětovně šetřila ze strany Policie ČR. To, že oba útvary ÚOOZ a ÚOKFK spolu soupeřily a nespolupracovaly je také veřejným tajemstvím. Tak jako úniky informací zejména z ÚOOZ do deníků z mediálního impéria A.Babiše. Nepokládám ani tyto informace za náhodu. Ale opravdovým problémem by bylo, kdyby chod státu řídila policie a státní zástupci. Toho se opravdu jako demokrat velmi obávám.