MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.06.2016 20:00:07 - tomas moukes

Odzbrojení lidí 3

To vím taky, že ji odmítli...to ale věděli, že je přehlasují..ted je situace, kdybychom to měli bez odmlouvání implementovat a to jsem tedy zvědavej...jinak jak vlastně čssd sestavuje kandidátky do směmovny?Musí to odsouhlasit vedení čssd, nebo to vybírají čistě krajští členové - tak to mají třeba svobodní...nějak cítím, že by mohli chtít se Vás zbavit - slušnost se u čssd nenosí

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.06.2016 8:34:14 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený Tomáši,

v tomto máte pravdu. Ale je docela možné, že o této tupé směrnici bude již rozhodovat nový parlament, který rovněž bude moci “poděkovat” těm, co kdysi zvedli ruku pro Lisabonskou smlouvu. O něm opět rozhodnete vy, voliči.

ČSSD není jen nějaká kohosi firma. Obecně sestavuje kandidátky skutečně jako nejstarší tradiční demokratická strana. Navrhují obvody, sestavuje kraj. Rozhodnutí jejich vedení však vždy posvěcuje patřičná členská konference. Poté spíše formálně schvaluje vedení nejvyšší. Tomuto systému jako takovému lze těžko cokoliv vytknout. A to ani v případě, že budu poslán do výslužby. On jeden poslanec je přece jenom toliko 0,5 % sněmovny.

Nebuďte však k ČSSD hyperkritičtí. Vám nepřipadá, že slušnost se dnes nenosí již jaksi obecně? Bohužel, mně ano.

S úctou   jk