Mgr. Jiří Dienstbier, ml.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2016 16:44:09 - Vojtěch Luňák

Dotaz ohledně Vašeho návrhu!

Dobrý den,

pane ministře,

jako jednoho občana z lidu, mě velice popouzí návrh Vašeho náhubkového opatření, dle kterého by mohlo být sankciováno veřejné vyslovování předsudků proti etnickým, náboženským , či rasovým menšinám.

Přijde mi přinejmenším podivné, že ani kvůli Romům se v téhle zemi za 26 let od revoluce nic podobného nedělo, a najednou, když se s panem Sobotkou trumfujete v číslech, kolik imigrantů bychom až mohli přijmout, začínají se odevšad hrnout podobná nepatrná prouprchlická opatření! Podobné nařízení, které do sebe zapadají.

Nepřijde Vám to s podivem? Vážně si myslíte, že většina občanů ČR by za tímto stála? Myslíte, že lidi jsou takový idioti, že jim to celé nedochází? Vy tedy hodláte prosazovat zájmy menšiny na úkor většiny?

Začínáte se chovat jako EU, která diktuje ceny, kvóty a názory veřejnoprávním televizím! Vy totiž také v podstatě navrhujete, jaký názor bude smět být předkládán a utvrzován!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.