PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2016 12:21:55 - V.Spurný

Proč zůstáváte ve vládě?

Já vám vůbec nerozumím a Komárkovi včera v televizi už vůbec. Nemyslíte, že takhle budete všem pro smích? Proč nejdříve jednáte a pak myslíte? Není to poprvé, co jste vyhrožovali odchodem z vlády. Co budete dál? Vy totiž chcete koaliční smlouvy měnit, ČSSD a Lidovci ne. Podle mě to s vaší vládou půjde nyní od 10 k 5 a to jste měli tak dobře našlápnuto. Spurný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2016 11:08:49 - PhDr. Zdeněk Soukup
Vážený pane Spurný, já si nemyslím, že nejdřív jednáme a potom myslíme, respektive že budeme všem pro smích. Naopak. Po podpisu tak zvané reorganizace důležitých policejních složek jsme se zachovali velmi státotvorně. Naše úsilí této reorganizaci zabránit úzce souvisí s vyšetřením kauz, do kterých jsou namočeny současné politické špičky /například privatizace OKD/. A že chceme změnit koaliční smlouvu? Já osobně si myslím, že by měla být spíš upřesněna. To, jakým způsobem ČSSD naplňuje hlavní hesla koaliční smlouvy, například v oblasti sociální, je nejen zakonzervováním současného stavu. Je to ukázka rozhazovačnosti, jaká nemá obdobu.