Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2016 12:58:15 - nwo

Integrace v praxi

Dobrý den pane Seďo,
v jednom z Vašich posledních vyjádření zde na PL, mě zaujala vaše odpověď ve smyslu, že v Anglii na rozdíl od jiných evropských zemí integraci přistěhovalců zvládli. Toto vyjádření mne docela šokovalo, nicméně v kontextu strategie ČSSD ve smyslu prosazení nového světového řádu, podpora multikulturalizmu atd. (viz ofic. dostupný program ČSSD) tomu snad i trochu rozumím. Vy jste se od Vašeho známého popř. z dostupných audiovizuálních nahrávek nedozvěděl o skutečném stavu islamizace Anglie? Kde děti na ulici vyvolávají Aláhu akbar? Kde integrovaní muslimové napadají původní obyvatele při misijní činnosti a agresivně je posílají pryč z vlastní země. Kde oficiálně podporují třeba,pedofilii, zoofilii.... To Vám asi připadne dostatečně pokrokové a cool. P.S. Promiňte mi ten tón, ale o tom že nechcete něco podobného i v ČR nehovoří Vaše činy, kdyby ano, tak vláda podá žalobu na EU. Víte pane Seďo, sebelíbivější plkání nic nevyřeší. S pozdravem David Střítezský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2016 21:05:59 - Ing. Antonín Seďa
 Vaše úvahy se nezakládají na pravdě . Protože jste za prvé nečetl dlouhodobý program ČSSD ,protože jinak by jste přestal opakovat lži,které se šíří éterem. Za druhé osobně si myslím,že obyvatel Londýna zná problémy Britů i jejich soužití s jinými národnosti lépe než vy či já. A za třetí, měl jsem možnost být v uplynulém roce dvakrát v Anglii a žádné problémy s migranty jsem neviděl. Rozumím problémům na železnici mezi Francií a VB,ale já jsem hovořil o zvládnuté integraci, a to ve srovnání s jinými zeměmi EU. Takže bych byl rád ,aby jste vždy citoval celou moji odpověď  a nevytrhával z ní pouze to, co se vám hodí. Ona se totiž pravda vždy ukáže. A o naší zemí raději nehovořte. Ta žádné problémy s uprchlíky nemá .Alespoň doposud.