Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 7:59:56 - nwo

Integrace v praxi 1

Dobrý den pane Seďo,
1-čerpal jsem z veř. dost. programu ČSSD viz.
Sjednocená Evropa by podle ČSSD měla hrát aktivní roli v „postupném přechodu ke světovému systému založenému na multikulturním uspořádání, dodržování lidských práv a globální legitimitě. Tento systém umožní harmonický vztah mezi jeho jednotlivými rovinami, tj. rovinou lokální, národní, regionální (nebo kontinentální) a globální.“
2-Zvládnutá integrace v srovnání s jinými zeměmi EU - to snad nemyslíte vážně, to bych mohl srovnávat ekonomiku Konga s Ukrajinou, která je lepší? Čistá demagogie od Vás. Ve VB se snaží prosazovat Islamofašismus!
3-jsem občan ČR a ta je pro mne nejdůležitější, tak se o ni i nadále otevřeně bavit budu (před nástupem Hitlera se jeho vliv také bagatelizoval a kde jsme skončili)! Prevence je vždy základ úspěchu.
4-poprosil bych o vyjádření na mou otázku ohledně žaloby na EU, nebo zase chcete jen plkat a tvrdit, že ČSSD dělá vše potřebné pro naši budoucnost? Konkrétní činy?
David Střítezský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.06.2016 20:46:14 - Ing. Antonín Seďa
 Takže od programu. Před globalizací ekonomiky a spolenosti nelze zavírat oči. Nicméně já osobně nesouhlasím s negativním trendem neo-liberalismu, kdy se veškeré společenské dění odvíjí od ekonomiky. Multikulturní uspořádání neznamená, že do ČR budeme vpouštět muslimy, ale to, že je vždy lepší působit na soužití národů i náboženství. V tom nevidím žádný problém, protože takto postupují všechny demokratické země. Dodržování lidských práv máme v české ústavě, tak jako řadu dalších hodnot, které naše země a naše společnost dodržuje a udržuje. Vyváženost jednotlivých rovin je také v pořádku a již jsem o tom psal. Pokud existuje solidarita uvnitř EU, pak by měla existuvat i uvnitř České republiky. A to ve vztahu k postupnému vyrovnávání životní úrovně mezi jednotlivými kraji a Prahou. V tom snad se mnou budete také souhlasit.
Velká Británie zvládla integraci muslimů, můžete si o tom myslet svoje, ale já mám informace přímo od zdroje. Já opravdu nechci srovnávat ekonomiku KOnga a Ukrajiny, vždyť jsme se bavili o integraci migrantů a nikoliv o ekonomice. A opravdu nevím, kde berete názor, že ve Vb prosazují islamofašismus, jak tvrdíte. Je to lež.
Jsem rád, že si jako občan naši země uvědomujete svoji odpovědnost a také podporuji Váš zájem o dění ve společnosti. A souhlasím s vámi, že se vliv Adolfa Hitlera podcenil. Ano prevence je vždy dobrá, ale i to strašení má mít své racionální jádro.
Otázka žaloby na EU, předpokládám vůči kvótám, je na programu dne. Slíbil to ministr vnitra, pan premiér i vláda. Nicméně stále ještě není definitivně rozhodnuto. Takže počkejme na konečné rozhodnutí. A tady také souhlasím, že jsou důležité konkrétní činy.