PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 14:14:04 - Zlatuška Malá

Náboženská svoboda se zákony ČR rozhodně není Islám...

Islám jasně říká, žena je jako věc.....atd....o Islámu nelze přemýšlet, opuštění Islámu je smrt. Myslíte si, že je to v souladu se zákony? A je zvláštní, že Imánové se sami vyjadřují, že schária je základ islámu - což dle EU je v rozporu s demokracií. Takže se ptejme, co je náboženská svoboda? Že někdo utlačuje svoje lidi-věřící ve jménu svého náboženství??? Neříkáte, že svoboda vyznání končí tam, kde druhé omezuje? A co se asi děje v Evropě, že ženy se bojí chodit sami, aby je dle vyznání Islámu muslimové neznásilnili neboť dle jejich vyznání, nezahalená žena patří každému a mají ji jako děvku??? No, nevím, ale muslim nikdy nemůže říct o Islámu nic špatného, to je jejich zákon, nediskutovat o Islámu a nemohou ho pomluvit, neboť i toto se trestá smrtí...takže pravdu o Islámu Vám řeknou jejich muslimské činy a to bohužel víme, jaké jsou....činy řeknou více než 1000 slov.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2016 21:43:13 - PhDr. Martin Komárek
 To je nedorozumění. Mormoni také věří v mnohoženství. Musí žít ale v souladu se zákony USA. Víra je věc každého člověka a naše ústava dává všem právo vyznávat svou víru. Musí ale dodržovat zákony této země, pokud tu žijí. Kde je problém????