Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 18:10:08 - Vizionář

Babišův kmotr Jančura ?

Začal bojovat o kraje ? Proto šíří kampaň nenávisti ? Neskončí to vraždou, jako v Británii ? Připadá mi poněkud nebezpečné, když někdo rozpoutává personifikovanou kampaň nenávisti. Kéž by se se situace dále nehrotila. Mrzí mě, že vražda Britské poslankyně nebyla dostatečným poučením. Jak je ale vidět, pan Jančura evidetně bojuje za svou politiku. CO myslíte, že mu Babiš nasliboval ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.06.2016 21:02:55 - Ing. Antonín Seďa
 ANO 2011 a zejména ministr dopravy Ťok realizuje " odstátnění" vlakové dopravy. Umožní totiž vstup soukromých dopravců i na další tratě, a to přes nezávislý úřad. Proglémem je, že jak pan Vančura, tak pan Novotný (Leo expres), mají svůj byznys postavený na těch nejlukrativnějších tratích a vůbec je nezajímá, jak se na tyto tratě dostanou lidé z Horní Dolní. To mají zajistit krahje dotováním ČD, nicméně i ČD , které zajišťují komlexní služby, musí vydělávat. Pan Vančura je podporovatel A.Babiše, a já předpokláádm, že za každou vloženou jednu korunu, chce minimálně dvě koruny zpět. Jeho iniciativa za pana vyšetrovatele Šlachtu je hloupá a je vidět, že panu Vančurovi nejde o spravedlnost, ale pouze o mediální masáž veřejnosti. Možná, že by veřejnost zajímalo, jak se pan Vančura dostal k lukrativním zakázkám v silniční dopravě, která je stále daleko více dotovaná, přes ŘSD a přes investice, jak železniční doprava. Nebo snad je logické a finančně únocné, aby z Přerova či z Olomouce jezdily v porůběhu 15 minul čtyři vlaky, a to dva ČD, jeden  pana Vančury a jeden pana Novotného???Je to účelné a v čem je ta konkurence?? Takhle se pouze utrácejí peníze daňových poplatníků a občanů. Takto si konkurenceschopnost na železnici či v dopravě opravdu nepředstavuji.