Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 18:21:59 - Vizionář

Neskončí Jančurova kampaň nenávisti vraždou, jako v Británii ?

O co jde Jančurovi ? Vede válku o kraje ? Proč se vedou personifikované kampaně nenávisti a zloby ? Nemrzí Vás, že se politici a kmotři nepoučili z vraždy poslankyně v Británii ? Myslíte, že je Jančura Babišův kmotr ? Nebo čí ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2016 7:59:41 - Ing. Jiří Dolejš

Někdo se maskuje zájmem o efektivní práci policie ale jde mu spíše o to, jak se svézt na možném přerozdělování moci. Vstupovat takovou nevěcnou kampaní do hysterie kolem reorganizace v Policii ČR považuji za přinejmenším kontraproduktivní. Jestli ti co by pásli politiky i média by rádi pásli i policii, tak je to samozřejmě hrozba.  Už to že se organizují různé úniky informací je varovný signál, natož pak selektivní přístup elitních útvarů ke kauzám.. Služba státu, ne vybraným politickým zájmům, to musí zůstat motto policie  

Ale tohle současné předvolební divadlo směřuje jen k větší politizaci policie a může přikládat pod kotel různých nenávistí a to je špatně. Tím spíš že různě po Evropě sledujeme vzestup extrémismu, který má k autoritářství vždy blízko.  Nemyslím že nějaký autodopravce vidí do toho jak narovnat vztahy mezi UOOZ, a UOKFK či GIBS. Pokud si notuje s vicepremiérem Babišem tak asi kvůli politickým zájmům Ale spíš by měl připomenout ministru financí aby se staral o berně, celníky místo o eskalaci války policajtů a státní zastupitelství.

Repasovaná koaliční smlouva je věcí koaličních stran. Jejich vzájemné nenávisti ale překrývají věcná témata předvolební kampaně. A to ničemu pozitivnímu nepomůže.