Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2016 10:44:04 - Jan Dušan

Proč nevoláte po odstoupení ministra Hermana?

Můžete vysvětlit jakým právem pan ministr Herman obhajuje sudetské Němce a brojí proti Benešovým dekretům. To je Vám to lhostejné? Je ministr a mluví i za Vás.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2016 19:34:15 - Ing. Antonín Seďa
 Pan ministr kultury opravdu za mne nemluví. Je to ministr za KDU-ČSL a přesto, že v současné době vládneme v koalici, nemohu říci, že jeho kroky mě těší. To, že po 71 letech od ukončení 2.světové války není třeba si hryzat staré rány, tak v tom s panem ministrem souhlasím, tak jako je běžné, že naši politici udržují korektní vztahy s politiky německými. Ale já bych opravdu neužil slovo bratři, protože se to nehodí. A také já Benešovi dekrety obhajuji, protože zrada na naší zemi od sudetských Němců byla jasná. Pokud totiž by sudetští Němci byli občané ČEskoslovenska, pak by naši a jejich zemi nezaprodali Hitlerovi. Nicméně to vše nechť hodnotí historici a my politici bychom opravdu neměli překrucovat dějiny. Panu Hermanovi se to sice ještě nepodařilo, ale dělá docela dost pro to, aby k tomu jednou došlo. A s tím jako sociální demokrat souhlasit nemohu a nebudu.