Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2016 11:07:34 - Bramborák

Lidé jsou frustrovaní, důvěra v politiků 0, v EU 0...

Pane Seďa víte jaký je rozdíl mezi politiky a občany? Že politici věří v EU a v demokracii, kdežto občané nikoliv.Stačí přijít mezi lidi mimo Prahu a poptat se, neboť polovina "pražáků" dělá ve státní správě a v neziskovkach. Jak je možné, že za komunistů žádné neziskovky nebyli?
Těším se na Brexit, chci rozpad EU, která nás svými zákony dere ke dnu(bůh ví, kdo jí vlastně řídí), dle předlohy, aby si všechny členské státy vzali maximum migrantům a změnila se Evropa na Evropské společenství, neboli spíš na Chalifát-i Moghierová se jasně vyjádřila, že budoucnost EU je v politickém Islámu, odhalila, o co EU jde, co nejvíc muslimů do Evropy nabrat...dle azylové politiky vlastně dostávají všichni Maročani, Alžířani azyl, nevíme proč, ale pokud jde o počet přijatých muslimů, daří se jim to...A za zavražděné Evropany, znásilněné Evropanky můžou především politici EU, proč nenesou následky?
A k Vašemu kolegovi Prouzovi,vyjádřil se, že můžeme přijmout až 100.000 muslimů(na nahrávce z jednání).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2016 19:43:23 - Ing. Antonín Seďa
 Asi tušíte, že s Vámi hluboce nesouhlasím. Nikoliv proto, že bych neměl sám značné výhrady k řadě rozhodnutí EU, ale z pohledu Vaší absolutní neobjektivity. Předně, v naší zemi se dnes žije nejlépe v historii, a to mimochodem zásluhou toho, že ČR je součástí Evropské unie. Zřejmě si ani neuvědomujete, že naše ekonomická stabilita je dána tím, že jsme součástí EU, která nám zajišťuje bezpečnost, a to společně s naším členstvím v NATO. Nemáte pravdu v tom, že za bývalého komunistického režimu nebyly neziskovky. To víte, že byly, ale drtivá většina byla začleněna pod Národní frontu. Stačí připomenout zahrádkaře, myslivce, holubáře apod. Já jsem mimo jiné působil v ČNS, ale ta jako "neziskovka" nebyla součástí Národní fronty. Jsem proti Brexitu, protože nic dobrého pro naše občany, a to ani pro Vás, nepřinese. Kdyby EU měla daleko více kompetencí v zahraniční politice, pak ba za EU mluvili její představitelé a ne Německo ústy paní Merkelové či Francie prezidentem Hollandem. Pro zachování EU jsou nutné dvě základní věci. Tou první je ochrana vnější hranice, chcete-li Schengenu. Tou druhou je udržení jednotné měny Eura. A také chci připomenout, že řadu problémů v minulosti i v současnosti jsme si způsobili sami naší vnitřní politikou. A naši politici využívají současného odporu vůči EU, aby tyto chyby hodili na hlavu Evropské unii. Není to fér a ani to není spravedlivé.