Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2016 20:36:44 - JaneCZek

CZEXIT

Bojíte se referenda? Víte o tom, že 70% občanů této země není s tím byrokratickým molochem zvaným EU spokojena? Cítíte se být něco víc, že názory voličů ignorujete? Jde Vám o koryta? Jasně, referendum o vystoupení z EU jste neměli v programu, jenže v tom programu se také nepsalo nic o totálnímu podvolení Bruselu, přijímání muslimských migrantů, štvavé kampani a provokování Ruska, zpochybňování Benešových dekretů viz Váš koaliční spojenec Herman, odzbrojování občanů, ničení školství nebo o šikaně podnikatelů. Mohl bych pokračovat cenzurou, tunelem OKD atd. 25 let nám tady vládnou bezpáteřní, arogantní a chamtiví politici a vaše oranžová hrůza je toho součástí. Žádný nový světový řád tady nechceme, zeptejte se občanů v referendu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2016 21:31:05 - Ing. Antonín Seďa
 Vážený pane, můžete mít svůj názor, který nesdílím, ale respektuji jej. Nicméně se tvrdě ohrazuji vůči tomu, že tyd vládnou bezpáteřní, arogantní a chamtiví politici. Já jsem členem tohoto establišmentu a dovoluji se ohradit k tomuto vašemu nesmyslnému výroku. Tak jako se ohrazuji vůči tomu, že sociální demokracii nazýváte oranžovou hrůzou. Nevím, jakou máte profesi a co jste v životě dokázal, ale prosím, neurážejte slušné lidi i památku mnohých z nich. Pokud si vzpomínám, tak o vstupu ČR do EU rozhodovali občané v referendu a já v současné době nebidím jediný důvod, proč bychom měli z EU vystupovat. To, že i já jsem vůči některým rozhodnutím EU kritický ještě neznamená, že plusy nepřevažují. Například zajištění bezpečnosti, mír v Evropě, vyšší životní standard, ekonomická spolupráce, osobní svobody apod. jsou pro mne i pro občany ČR hodnoty, které je třeba zachovat a ne je rušit. Ano, vím, že hodně občanů si přee referendum, protože jim to nakukali populisté a nepřející politici, tak jako ruská propaganda. Ale od toho jsou zde zodpovědní politici , aby svoji pozici občanům vysvětlovali a aby své názory prosazovali. To není ani arogance, ani bezpáteřnost, ale právě naopka. Je to zodpovědnost za budoucnost této země. Chápu, že se v tomhle asi neshodneme, ale pro každou demokracii je nejhorší populismus smíchaný s nenávistí, xenofobií a národním nacionalismem. Zřejmě nši občané si málo uvědomují, že žijí v době, která je po stránce kvality života nejlepší v historii. A o žádný nový světový řád nejde. To jsou babské báchorky a povídačky z kuchyně propagandy. A já osobně se referenda nebojím, protože věřím, že většina občanů je rozumných a ti by hlasovali pro zachování našeho členství v EU.