Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2016 15:33:39 - Klánek V.

Poslanče Seďo ... zrada "Lisabon" nebude nikdy zapomenut

a tato zrada ČSSD bude historií, lidmi ČR potrestána....
To bylo opravdu "opoziční podraz " sice "programově tradiční zrada - kterou má ČSSD v genech" a navíc totálně mimo program ČSSD.
Mě se jevi ČSSD jako americká NGO používající "Oranžové Sorosovo Maskaro" poslouchající a prosazující zájmy EUSA banksterů a zbrojařů.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 8:39:34 - Ing. Antonín Seďa
 To je váš pohled na svět, který já osobně nesdílím. Lisabonská smlouva opravdu není ideální, respektive není připravena k řešení krizí, což se mimochodem ukázala. Ale tato smlouva byla kompromisem a ono se rozhoduje jednoduše, pokud je pouze jeden stát či jeden prezident (USA, RF). Ale v demokratickém společenství EU je to opravdu složité a musím uznat, že i drahé. Nicméně právě to je na demokracii krásné a odděluji ji od totality. ČSSD přivedla tuto zemi nejen do EU a NATO, ale je hybnou silou pokroku, demokracie a svobody v naší zemi. Tím také dodchází ke zvyšování životní úrovně našich občanů. Kdo to nevidí je slepý. A nebo závistivý. A pokud se týkjá vztahu ČSSD k USA, tak tento vztah je velmi uvážlivý a zodpovědný. žádná NGO nejsme a já jsem hrdý na naši pozici, a to nejen k USA, ale i k RF. Podporujeme totiž diplomatickou a nikoliv vojenskou cestu řešení mezinárodních problémů. To je základ naší zahraniční politiky.