Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2016 17:15:04 - pistolnice

dotaz

Dobrý den , jinde pisete , ze mame a zijeme v demokracii , to si děláte legraci , tak proc jste protireferendu ? NNebojíte se islámu a muslimu , tak proc se zatajuji jejich zvěrstva , znásilnění a kriminální činy , proc ??? Proc jsou zvyhodnovanina uúčet bílých Evropanů ? Prosím , nevymlouvejte se , že to nevíte , že jste český politik , ono český nebo německý , holandský, švédský , je jedno , ne? ? Jste přece chytří , nerada bych se ve svem vvěku dozila , že me český stát vyhodí z mého bytu , aby tam nastehoval kriminalnika muslima , nebo mi to chcete vyvrátit ??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 9:00:33 - Ing. Antonín Seďa
 JIž jsem na podobné dotazy odpovídal. Osobně se referenda nebojím, ale považuji jej za zbytečné a nebezpečné. A opravdu jsem si nevšiml, že v naší zemi muslimové znásilňují či vraždí naše občany. Pro mne osobně je zajištění bezpečnosti to nejdůležitější, protože si uvědomuji řadu nebezpečí, které z migrační vlny může nastat. Ale prosím nestrašte lidi. A opravdu si nemyslím, že není rozdíl mezi politiky. Jako český politik hájím zájmy České republiky a jejích občanů. To mi můžete věřit. A oparvdu nevím, kdo by vás z vašeho bytu vyhazoval. Rozhodně to nebude muslim či uprchlík. Maximálně pán domácí, pokud bydlíte v pronájmu.