Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2016 17:26:50 - E. Vařeka

EUbzum , EUbzum , EUbzum ...co mi nejde za rozum....

. Nebudu vzpomínat !!! váš hit z loňského roku "Máte se díky ČSSD a EU nejlépe v historii ČR" ...který hloupostí zastínil Hit Topolánka " Krize se nebojte - v Krizi budete bohatnout jen trochu pomaleji"
Takže jak tvrdíte statistiy nelžou...Proč dluhy domácností za dobu přítomnosti ČR v EU vzrostly ze 350 mld na 1300 MLD ?!?!?
Jo holt dotace jsou jen pro "podnikatele" ? Proč vyšší DPH se vstupem do EU o 40 mld jste dali v roce 2005 na zvýšení zisku velkých firem? no a kamarádovi Kalúskovi ze "vzorečkové reformy valorizace důschodů" v roce 2006 jste nachystali 2% dárek 6mld co jste uškudlili na důchodcích ???
Vy jste sociální demograté jen hubou plnou lží.
K dluhům domácností ...v roce 1989 úspory obyvatel 20 000 Kčs na Občana ...dnes min cca +100 000 Kč
Sice byla nějaká dluhová anuita - bezúročná u družstevních bytů ale ta nečinilo ani 2 procenta příjmu obyvatelstva i při nejmasivnější bytové výstavbě....
To byly dotace pro rodiny ,jo holt ZLATÉ "staré pořádky komunistů"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 9:07:36 - Ing. Antonín Seďa
 Je opravdu hloupé, že nevidíte realitu. Statistika nelže a jasně tvrdí, že životní úroveň drtivé většiny našich občanů je nejlepší v celé historii ČR. Proč dluhy domácností rostou? Za prvé proto, že si mladí berou hypotéky na stavbu či koupi bytů, za druhé, že si lidé kupují movité věci apod. a namísto aby si nejprve našetřili, tak se zadlužují. A že to zadlužování je v mnoha případech nezodpovědné, o tom svědčí růst exekucí a osobních bankrotů. Ale to není tím, že by se lidem žilo hůře, ale právě naopkak. Probléme společnosti je, že namísto morálních hodnot se prosazuje spotřeba a peníze vládnou společnosti. A to není dobře. A co se týká valorizace důchodů, tak ČSSD má čisté svědomí. Nelze měnit zákony ze dne na den a proto bylo třeba nejprve upravit zákony a pak konat. To, že je třeba problémy řešit je zřejmé a taky se o to současná vláda snaží. Ale házet všechny problémy dneška na politiky je také krátkozraké a hodně alibistické. V demokratické a svobodné zemi je nutná také odpovědnost jedince-občana, za sebe, svoji rodinu apod. Většina občanů si to uvědomuje a opravdu se snaží. Politici by jim v tom měli být nápomocni a tady přiznávám, že to jde často velmi ztuha. Ale je třeba odlišovat a ne paušalizovat. Děkuji za pochopení.