Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2016 10:29:13 - Police v poli žije

Postoj ČSSD k situaci v policii

Můžete i rozumně vysvětlit, proč jediná ČSSD otálí se svolání bezpečností rady státu kvůli tomu, co se tu děje? Nemyslíte, že to vrhá špatný stín nejen na vaši stranu, ale i na policii? A váš osobní názor je jaký. Je obvinění pravdivé? Není divné za jakých okolností a kdy vyplulo na povrch?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 17:40:54 - Ing. Antonín Seďa
Prozatím se dozvídám informace pouze z médií. Nicméně za půl hodiny zasedá mimořádně PK ČSSD a předpokládám, že na řadu otázek odpověď dostanu. Pan premiér byl týden na cestách a podle mého názoru nechce svolávat BRS s horkou hlavou a nabíhat tak na  "politické" hrátky našich koaličních partnerů. Já mám velmi negativní zkušenosti z "války policajtů" z období Kubiceho zprávy, kdy byla část policie zneužita k předvolebnímu politickému boji. ČSSD to stálo několik procent podpory a možná, že i vlády. Pak následovalo sedm let vlád pravice, na které snad nikdo z občanů České republiky nevzpomíná v dobrém. Podle mého názoru se opět rozehrála policejní taškařice a obávám se, že za tím stojí A.Babiš a jeho PR agentura. Ale uvidíme, nerad bych se bez přesných informací pouštěl do nějakých závěrů. Přiznám se však, že velkou důvěru v orgány činné v trestním řízení, na základě dřívějších špatně připravených kauz a průkazného materiálu nemám.