Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2016 14:26:41 - pistolnice

odpověď - pokračování

Vaše strana v čele se Sobotkou jim ještě vysávat český rozpočet pomáhá a to je jak jsem četla asi 500 000 000 -PŮL miliardy , pisete , že tu nejsou uprchlici , ale nepisete , že už se sem tajne vozí , ale proc je tolik neziskovek na uprchlíky , když je jich tu " pár " ?? Vam nevadí ti nemakacenka z neziskovek, když 80% peněz jde na jejich platy? ?Na nemocne deti nejsou peníze a zakládají se na ne konta, vy pořád klidne spíte, že Vaše strana podporuje tyto prizivniky ? Nám důchodcům přidáte 40 Kč , kde máme z malých důchodu doplácet na sproste drahe léky, není Vam hanba , jste stejne asociální vláda , jako ta Necasova s Kalouskem , ale rika se - VSEHO DO CASU !!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 20:19:09 - Ing. Antonín Seďa
Jako poslanec dostávám pravidelnou týdenní zprávu MV o stavu uprchlíků a udělených azylů. Nikdo nikoho tajně nevozí do ČR, pokud se nejedná o kriminální případy převaděčů. Co se týká neziskových organizací, pak jsem se již několikrát vyjádřil. Je to o vypsaných dotačních titulech a o prováděných kontrolách. Víte dobře, že nemáte pravdu, a to ani v rámci zdravotní péče, tak i v otázce výše důchodu. Je to právě ČSSD, která nejen zvýšila důchody a to i jednorázově, tak jsme změnili o zákon, kdy lze aby vláda zvýšila penze nad výši danou zákonem. A co se týče zdravotnictví, tak jsme jeho financování stabilizovali zvýšením příspěvku za statní pojištěnce. To, že existují choroby, které jsou velmi nákladně léčitelné, to je sice pravda. Ale je otázkou té které zdravotní pojišťovny, aby tuto péči uhradila. Taktéž jsme udělali alespoň částečný pořádek v lékové politice a také jsme zrušili zdravotnické poplatky. Ale rozumím tomu, že i tato podpora je vám málo. A přiznám se, že i já si dovedu představit větší a rozsáhlejší solidaritu těch oligarchů vůči nemocným či seniorům.