Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2016 16:31:50 - Bramborák

Sexuální výchova v Německu ze nějak zvrhává...

Homosexualita, ukázky análního sexu atd....Myslíte si, že tohle patří do sexuální výchovy ? Možná, že již jsou na stopě multukulturismu, kdy příště bude do sexuální výchovy zahrnována sexuální zvrhlosti - aneb sex se zvířetem. Není tajemstvím, že muslimská kultura je tímto "zvrhlá", tak proč to také neučit, když se již učí o análním sexu. Víte, připadá mi, že multukulturismus nám přináší zvrhlosti veškerého typu...(ukamenování, vraždy ze cti...) Říkáte, že Ústava ČR má svobodné vyznání, možná by k tomu chyběl dodatek, svobodné v tom směru, vybrat si křesťanství, židovství či ateismus....

Dle Dánského rozhovoru s muslimem, který prohlásil, že Islám není sekulární ani náhodou, tak se ptám, pokud není sekulární, proč je tolerován?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 20:32:42 - Ing. Antonín Seďa
Otázku sexuální výchovy či sexuálních excesů bych opravdu nespojoval s migrací či muslimy. Historie jasně ukazuje, že i rozvinutá společnost se začíná zvrhávat, pokud nemá morální zábrany. Příklad Římské říše a jejího rozpadu byl postaven na nedodržování hodnot, morálky a mravních zásad. A pokud chceme, aby rodina zůstala základem státu, aby rodina byl muž a žena , kteří spolu zplodí dítě, pak to není věc pouze křesťanství, židovství, ateismu, ale i budhismu či islamismu. Prostě je to vždy postaveno na tradicích a hodnotách té které společnosti. To, co jste popsal je spíše tlak liberálů na změnu společnosti, než tlak muslimů na západní civilizaci. Protože největší strach muslimské komunity je ze spotřebního způsobu života a narušení jejich tradičních hodnot.