ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2016 13:01:30 - pistolnice

pokračování ll

Pane senatore , jak se stavíte k vypsání referenda o vystoupení ČR z EU pro občany naší republiky ? Je jasne , že vládnoucí "elity " nechtějí o referendu ani jen slyšet , ale životní a zásadní otázky pro České občany , referendum vyžadují , s tim , aby lidé věděli klady a zápory hlasování a tedy - pravdivou kampaň ! Souhlasite se mnou , nebo jste proti ?

Dale , co říkáte tomu a co musí !! nás stát udělat , je neustálý přísun emigrantů z Afriky do Itálie ? Skonci to válkou mezi Evropany a černochy a muslimy , nebo co se musí stát, aby nás NATO ubranilo a nebo si silena Merkel pořád přeje zničit Evropu a bílou rasu ? Kdo odstraní šílence v EU a EK? Vidíte Vy sám " světlo na konci tunelu " , nebo je konec Evropy za dveřmi ? Děkuji za odpověď. Zdraví Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2016 15:46:38 - Jan Veleba

 Já osobně bych vypsal referendum o setrvání nebo vystoupení z EU. Do názvu bych dal oba termíny, připadá mně to správné a taktičtější. Souhlasím s Vaším názorem, že zde je mnoho zásadních otázek, které by zasluhovaly referendum, ale zatím, a v tom vidím záměr, zákon, který by to umožňoval není k dispozici. Moje vysvětlení je takové, že kdyby byl, tak by se v ten okamžik mnoho nikým nevolených "elit", které se pasují jako jediní nositelé toho správného názoru, stalo zbytečnými.

K druhé části Vašeho příspěvku. Hanko, já jsem přesvědčen, že nad politiky jako je Merkelová už visí Damoklův meč a ten uvolní voliči ve volbách. Tito politici prostě do roka či dvou zmizí ze scény a bude záležet, kdo přijde po nich. Pokud se týká zastavení proudu migrantů z Afriky do Itálie, tak tem lze zastavit jediným způsobem - dát do pořádku, tedy obnovit Libyi. Tu Libyi, kterou rozvrátily USA za vydatné pomoci Francie a Anglie.

A ptáte-li se na NATO, tak jsem skeptický. To je tak leda schopno pořádat nesmyslná cvičení u Ruských hranic a vyrábět nesmyslné plány u ruském nebezpečí. Viz kecy našeho generála Pavla, který se stal sám sobě nepřítelem, protože do roku 1989 zcela určitě mluvil přesně opačně než teď.

Bylo by to na dlouhé psaní, ale pokusil jsem se alespoň takto stručně s tím, že napíši během tak dvou dnů k těmto aktuálním problémům analytický článek. Zdravím a děkuji za otázku