Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2016 18:11:31 - Sarah

Mimo realitu

Dobrý den, pane Zdechovský, jak si tady tak čtu Vaše odpovědi, tak mi připadá, že jste buď dost mimo realitu v ČR anebo pro Vás EU peníze tvoří Váš názor na politiku... Opravdu si myslíte, že ČR něco v EP ovlivňuje? Jsme pro ně jen laciná montovna a odbyt na nekvalitní šunt, který by v Německu nekoupili ani migranti! Naše skvělá politická squadra nechala rozkrást v privatizaci všechny fungující a ve světě úspěšné podniky a nyní - jsme jako drogově závislí na dotacích z EU pro zemědělce, pro budování čističek vod, cest, apod. Co Vy konkrétně uděláte, aby se EU reformovala, když Vám připadá Merkel a spol tak super?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.06.2016 20:26:47 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,prosím, nejprve si zjistěte, jak funguje rozhodovací proces v EU. Privatizace se odehrála v 90. letech, tedy před vstupem do EU a tato věc nemá s Evropskou unií nic společného. Nikde jsem navíc nepsal, že by byla "Merkel a spol" super. Naopak jsem mnohokrát upozorňoval na věci, které je třeba změnit a kritizoval jsem např. systém kvót na rozdělení migrantů či návrhy na omezení zbraní. Nechci, aby byla EU vnímána jako něco vzdáleného či cizího a naopak usiluji o její větší otevřenost, proto se i o kontroverzních věcech snažím mluvit přímo a otevřeně. S pozdravemTomáš Zdechovský