Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2016 19:42:04 - tomas moukes

Pryč z eu 2

Já to beru tak, že evropská komise imigračními kvotami a odzbrojováním občanů umyslně ohrožuje naše životy. Proč zůstavat v instituci, která se nás snaží doslova vyvraždit?Vy si možná žijete v bezpečí s ochrankou, ale my obyčejní lidi skutečně dobře nespíme, když vidíme, jak vlády po celé evropě jdou proti svým lidem a považují je za podlidi podobně jako židy v nacistickém německu. Takže mi řekněte - proč zůstavat v eu, která umyslně ohrožuje nás majetek, zdraví a životy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 10:43:45 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, 
pro Vaši informaci, žádnou ochranku opravdu nemám. Riziko, že se stanu terčem nějakého ozbrojeného útoku, mám stejné, jako Vy, možná ještě větší, protože jsem člověk vykonávající veřejnou funkci. Pokud si přečtete některé moje články, tak zjistíte, že bojuji proti nesmyslnému odzbrojování a odmítám kvóty na přerozdělení uprchlíků, EU je taková, jaké lidi si občané zvolí do Evropského parlamentum, resp. do svých národních vlád, které navrhují členy Komise a jejichž ministři se účastní jednání Rady, resp. předsedové jednání Evropské rady. 
S pozdravem
Tomáš Zdechovský