Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2016 20:44:31 - tarot

EU

dobrý den pane poslanče,co říkáte na iniciativu Německa a Francie!Já si bláhově myslel,že v EU jsme si všichni rovni,ale někteří jsou zřejmě rovnější.........toto je ta záchrana EU.....https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/407594-nemecko-a-francie-pripravily-dokument-o-budouci-podobe-eu.html už aby se celá EU rozpadla!Co vy na to?Myslím,že i vy již cítíte,že tenhle spolek je absolutně k ničemu.Pokud se rozpadne,věřte,že to nebude žádná tragedie jak ekonomická,tak bezpečnostní!!Jako vždy jde přeci o peníze,takže rychle pryč z EU!!Hezký večer

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 10:41:21 - Ing. Antonín Seďa
 Za prvé, souhlasím s vámi, Německo a Francie by neměly rozhodovat ze EU. Proto je také tato situace. Za druhé, nemohu souhlasit, že by se ekonomicky či bezpečnostně nic nezměnilo. Opak je pravdou. Díky EU tu máme dlouhodobě mír a také růst životní úrovně. To, že řada politiků viní EU i za činy či chyby, které sami udělali, je věc jiná. Podle mého názoru je třeba EU a EK reformovat v rozhodovacích pravomocech a také z důvodu větší demokratičnosti, to je omezit podle mého názoru obrovskou moc bruselských byrokratů.