Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2016 10:41:18 - nice

Čtete diskuze?

Já ne, protože v ní akorát anonymové anonymně napadají jeden druhého. Když už mám něco na srdci, položím vám dotaz. A za každou odpověď vás oznámkuji kladně, podle toho jak se mi líbí. Dát zápornou známku za to, že odpovídáte mi přijde postavené na hlavu. A myslím, že kdyby se více lidí řídilo tím, že vůbec reagujete a ne tím, co si myslí většina, byl byste nejlépe hodnocený politik. Je smutné, kde se v lidech bere tolik zášti. Je to vidět i na ulici, v dopravních prostředcích apod.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2016 18:29:28 - Ing. Antonín Seďa
 Velmi děkuji za váš názor, kterého si velmi cením. Ano, jsem možná trochu idealista, ale demokrat, který se řídí mottem prvního prezidenta T.G.Masaryka, že demokracie je diskuse. Kdo chce diskutovat, může o svém názoru přesvědčit i ty, kteří s ním nesouhlasí. Pokud diskutovat nechci, pak mi nic nepomůže. A s tou záští máte pravdu. Rozumím tomu, že se každý člověk musí otáčet, ale o tom je život. Důležité je zdraví a to ostatní přijde. Jsme po sametové revoluci poněkud málo pokorní, a v tom je ten problém.