Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2016 21:22:30 - tomas moukes

Jste demokrat 3?

Lidi ale vyvíjejí iniciativu - v lednu byla předložena petice se 100 000 podpisy pro referendum o eu, dále třeba v anketě idnes hlasovalo 100 000 lidí, 53% pro vystoupení, na novinkách 74% z 20 000 pro vystoupení, tn.nova 85% z 20 000 pro vystoupení...sice na internetu je trochu jiný vzorek populace, ale lidi zjevně referendum chtějí..co víc pro to jako mají udělat?A tu petici všichni kromě spd a usvitu zamítli...tak neříkejte, že jim nebudete bránit...co se týče programu, tak tam je víc věcí - nikdo se neshodne na 100% s programem strany - mělo by se hlasovat zvlášt o té otázce referenda...a to vaše obecné referendum zakazuje hlasovat o eu, navíc není ani závazné pro parlament...myslíte si, že jsme všichni tak hloupí, že skočíme na ty vaše lži?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2016 10:42:12 - Ing. Antonín Seďa

Zákon o obecném referendu ještě schválen nebyl a já bych opravdu nepředjímal, co bude a co nebude možno hlasovat. Proto se ohrazuji , že lžu. Mít svůj názor a obhajovat jej není to samé jako lhát. Já vítám iniciativy občanů, nicméně si neuvědomuji, že by do poslanecké sněmovny doputovala petice k vystoupení z EWU a vůbec ne s podpisy 100 000 občanů. Naposledy se řešila petice občanů proti záměru EK a EU omezit držení střelných zbraní. V minulé odpovědi jsem jasně uvedl rozdíl, mezi odpovědnou politikou a odpovědnými politiky a hysterií a populismem poslanců, reprezentující Úsvit či SPD. Pokud to necítíte, pak nás ochraňuj Bůh. nestačí vám nynější "vystřízlivění" Britů z výsledku referenda. Referenda, které bylo založeno na lživých argumentech příznivců odchodu z EU. Opravdu nevidíte a nechcete pochopit důsledky tohoto aktu pro tak otevřenou a malou ekonomiku, jako je ta česká. Opravdu nevidíte, že EU je zárukou bezpečnosti v Evropě, protože bez provázanosti a solidarity uvnitř EU nebudeme schopni řešit globální problémy dneška. Takže platí, že by měla jít strana či hnutí, které podporuje vystoupení z EU , do voleb s tímto tématem. Je to politicky čisté a také vůči občanům transparentní.