Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2016 10:19:27 - kolodej.vaclav@seznam.cz

Co s politickými uprchlíky, kteří jezdí do svých zemí na "dovolenou" ?

Dobrý den,
migranti - "uprchlíci, jak váleční tak političtí" často odjíždějí na dovolenou zpět do svých zemích, ze kterých uprchly. JEdná se j iž o ty, kteří jsou v Evropě již x let a statisíce nových - Eritreje, Senegal, Nigerie, Afganistán, Irák, Lýbie atd.... Tak mě prosím řekněte, když jsou političtí uprchlíci, proč jim nejsou odebrány sociální dávky, když vycestují do zemí, ze kterých uprchli... Proč se toto neřeší??? Třeba i zpětně.........to se o toto politici vůbec nestarají? Vždyť jsou to naše peníze daňových poplatníků. Neměli by mít tímto způsobem politici hmotnou zodpovědnost, aby byli nuceni něco dělat? Ptám se konkrétně, jaké kroky se vůči těmto lidem podniknou. Ne jen, že se to musí nějak řešit, ale ptám se, co se konkrétního s těmito lidmi stane! Doufám, že jim budou odebrány sociální dávky okamžitě a to i zpětně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2016 12:49:59 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
 Dobrý den, toto se děje v Německu a bohužel nemáme šanci tuto šílenou německou politiku ovlivnit. Jen si musíme udržet naši rozumnou azylovou politiku, kde by něco takového vůbec nebylo možné.