PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2016 20:59:43 - MichalSvoboda

Zklamání

Dobrý den.Jsem docela zklamán z postojů jednotlivých politických stran.Sám za sebe,ale můžete naspat jak to vidíte.Když se malovaly hákové kříže na HATE FREE zóny,tak se po právu a velice rychle zvedla mediální vlna odporu na tento vandalismus a spousta politických tváří se mohla v TV přetrhnout, aby byli vidět.Když se rozstříhá prezidentská vlajka,tak jako kdyby někdo rozstříhal bezcenný nezajímavý hadr,za který naši předci umírali zbytečně. Jestlipak by souhlasil Václav Havel,kdyby žil?Dost mě to mrzí od volených zástupců,kteří v PS skládali přísahu a nejsou schopni zaujmout k této věci nějaké mediální stanovisko.Pokud bude dvojí společenská optika,tak budou společensky přijatelné svastiky jako projev umění.Děkuji za odpověď Michal Svoboda.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2016 5:40:58 - PhDr. Zdeněk Soukup
Souhlasím s Vámi téměř ve všem. Zhanobení státních symbolů je projev debility Co by řekl Václav Havel, kdyby žil,  netuším. Ti, kterým imponují podobné akce se nejčastěji odvolávají na něj. To zase vím.