ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2016 8:05:10 - fair139

senátor

Pane senátore, jsem důchodce, finančně slušně zajištěný, to píši proto aby jsem příp. reagoval na některé odezvy že píši některé poznámky ze závisti Musím se také přiznat že jsem Vás dlouho nemusel, neboť ve své pozici agrární komory jste řadu problémů svaloval na to, co je největším nepřítelem zemědělců, to jsou jaro, léto, podzim a zima. Jak říká spousta politiků, "převlékačů kabátů" jsem prošel vývojem. Byl to trochu humor. Rád čtu Vaše články a i způsob Vašich reakcí na některé situace mají jak se říká "hlavu a patu". K věci jak se díváte na to, když byl prezident Zeman v Číně a vítal zde čínského prezidenta byla TV plná starostí o nedodržování zákonů v Číně,Tibet apod. Když je tam premiér tak o těchto tématech ani zmínka. Naopak vyzdvižena byly možnost dodávek sušeného mléka z Madety v objemu 300 mil. To je naprosto směšná suma. Je to stále o té dehonestaci prezidenta ze strany veřejnoprávní televize a některých medií??? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2016 21:26:46 - Jan Veleba

 Děkuji Vám za tento příspěvek. Jsem si jist, že kdybychom měli možnost spolu na živo podebatovat o zemědělství, že byste mně porozuměl. To nebylo o počasí, to z toho udělala média, ale o ztrátě potravinové soběstačnosti a zaměstnanosti.

Pokud se týká Vašeho postřehu a otázky - Čína, Zeman, Sobotka, tak jsem o tom napsal na PL článek a vyjadřoval jsem se do redakčních článků. Mně z toho vychází, že jsou asi dvě Číny. Do jedné, té komunistické, kde se nedodržují lidská práva a kde Tibet žije zřejmě v protektorátu, tak tam jezdí prezident Zeman. Do druhé, kde se nemluví o lidských právech, ani o Tibetu a kde se cesta prezentuje jako "velké čínské turné", do té jezdí premiér Sobotka.

Jsem z toho ale zmaten. Ty dvě Číny mají stejné hlavní město, stejného prezidenta atd. Ale když si uvědomím, že první tam letí vždy pan prezident a Sobotka vždy až po něm, že zde je možná vysvětlení. A sice takové, že ten časový rozdíl Číňané věnují tomu, že dají lidská práva, Tibet a já nevím co ještě rychle do pořádku a pak přiletí Sobotka a tím pádem naše média píší úplně jinak. Tak to asi bude, protože třeba taková veřejnoprávní ČT přece musí dodržovat zákon a podávat objektivní zpravodajství.

A teď vážně. Lidé nejsou hloupí a navíc jsou dnes možnosti, jak si opatřit kvalitní informace a tak je otázka času, kdy jim dojde trpělivost.