PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.07.2016 4:01:36 - Ing.Nettle

Pobrexit

Co by jste říkal názoru:
Pobrexit
Za Brexit je odpovědná Britanie i EU rukou společnou a nerozdílnou. Britové zvolili svobodu, ať to stojí, co to stojí. David Cameron okamžitě ohlásil svůj odchod z pozice předsedy vlády.Tomu se říká demokracie. Elity EU by měly udělat totéž! Za to, co udělala Britanie si zaslouží náš hold a uznání! Okamžité odvolání Britských zástupců v EU z jednání EU zní jako řeč válečného štváče. Britanie dosud z EU nevystoupila a na samit v Bratislavě by měla být pozvána! Současné jednání bude rozhodovat o budoucnosti nejen EU ale i VB. Všechny státy EU, ale i VB, jsou vnitřně rozděleny jen díky nepřístojné politice vrcholných orgánů EU. Jednotu evropy je nutno zachovat! Veškeré hlasy o vystoupení z Eu ve všech státech evropy vznikly ne z nacionálních důvodů, ale z pocitu přílišného utažení smyčky okolo krku národů evropy a z části byly příčinou i Brexitu! Smyslem jednání v Bratislavě by mělo být nastolení takových změn v evropě, jak co do významu i rozsahu,

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2016 5:28:28 - PhDr. Zdeněk Soukup
Mám stejný názor. Vyjádřil jsem ho ve včerejším rozhovoru pro Parlamentní listy. Evropská unie se musí reformovat, jinak zanikne. Ti, co zavinili brexit musí odejít; a to včetně celé Evropské komise. EU musí především přehodnotit dosavadní sebevražednou politiku vůči migrační krizi. Měla by víc poslouchat takové politiky, jako je Viktor Orbán.