Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.07.2016 11:13:54 - RadekVT

Islam a Evropa

Naprosto souhlasim s Vasim clankem "Proc se Evropa citi byt ohrozena migranty". Jeste pred rokem bych si myslel ,ze jste blazen. Pro mne ,jako Evropana bylo jedno nabozenstvi jako druhe, neskodne a tudiz prehlednutelne.Pak jsem videl ty proudy muslimu a jejich chovani. To mne primelo zjostit vice o islamu.Nasel jsem si na WWW studii Pravo Saria pro nemuslimy a to bylo probuzeni. Zacal jsem si davat souvislosti dohromady a prislo zdeseni.
Copak jsou politici slepí??? Je EU ovladana terororisty? Dosel jsem k nazoru , ze bud se do vsech dulezitych org. dostali islamisti podvratnici nebo Evropska unie totalne zhloupla. Tato invaze je neomluvitelna jakoliv velkym financnim prinosem, protoze ohrozuje samotnou podstatu Evropskych narodu,jejich svobodu a mir. Dnes uz s vysokou pravdepodobnosti mame zadelano na obcanskou valku uvnitr EU a prave v dusledku nezodpovedne vitaci politiky .Více nez 1000000 mladych kluku bude hledat zeny a ne jednu. Sdilite me obavy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2016 13:40:12 - Radek Rozvoral
Samozřejmě, že sdílím Vaše obavy Radku a již jsem i ve svých několika článcích psal, že se jedná o řízenou invazi, kterou má na svědomí pach ropy, zbrojařská lobby a bankovní lichva!
Hezký den a ať se Vám daří.