Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2012 18:53:17 - A.Srbová

odpověď na dotaz

Pane místopředsedo, pan Hašek a pan Sobotka se vyjádřili, že po odchodu dalších členů VV ze strany strana se strana de facto rozpadá a měly by být nové volby. Jak situaci vnímáte Vy? A co říkáte na páteční rozsudky nad panem Bártou a Škrárkou? Děkuji za odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2012 17:49:42 - Ing. Zdeněk Škromach
Myslím, že Věci Veřejné vlastně nikdy nebyly politickou stranou, ale jen podnikatelským záměrem. Projevil se zřejmě rozkol mezi částí, která stála u základů a pocházela z lidí přímo napojených na ODS a skupinou pana Bárty a Johna, která si VV přivlastnila. Ostatně současný vývoj to jen potvrzuje. Lidé loajální ve VV k ODS se rozhodli vytvořit vlastní frakci a podporovat koalici ODS s TOP09. Tento vývoj se šuškal v kuloárech již před pár měsíci, kdy jsem na tento možný scénář s přeběhlíky upozornil. Nejbližší dny ukáží jak to vlastně bylo.

Pokud jde o soud, pak respektuji nezávislost soudů i jejich rozhodnutí. Jak říkával Miloš Zeman: „Padni komu padni“ Politici jsou stejní občané jako každý jiný a nemají mít žádná privilegia. 

S pozdravem

Zdeněk Škromach