Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2016 19:40:41 - Jana Smrčková

ČSSD

Vážený pane Rozvorale, prosím co říkáte na to, že ČSSD má ve svém dlouhodobém programu podporu migraci? Nepodřízli si tak tu poslední větev pod vlastním pozadím? Kolik procent hlasů by ve volbách potřebovala SPD, aby konečně mohla prosazovat svoje návrhy? Vaše preference dle různých průzkumů jsou velmi nízké, ale většina lidí ví, že tomu tak není a v různých diskuzích a fórech se vyjadřují ve Váš prospěch. Přeji hodně úspěchů, vydržte, jste naše naděje! Jana Smrčková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2016 9:48:58 - Radek Rozvoral
Dobrý den Jano, tím je vidět, že ČSSD nehájí zájmy českých občanů a to jestli si tím podřízli větev se ukáže ve volbách. Velice důležité je, aby si co nejvíce lidí, kteří je volí ten program přečetli a trochu se zamysleli nad tím, co je pro ně důležitější, zda to jsou kde jaké sociální dávky nebo bezpečnost. Abychom mohli aktivněji prosazovat své návrhy, tak by bylo podle mého názoru potřeba alespoň deset procent hlasů. Průzkumům není možné věřit, jelikož bývají většinou zmanipulované a jak správně píšete hodně občanů se vyjadřuje v náš prospěch, což mnohé naznačuje. Je také potřeba, aby přišlo k volbám co nejvíce občanů. Moc Vám děkuji, že s námi sdílíte naše myšlenky a je nám ctí!
Hezký den a ať se Vám daří.