ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2016 17:57:28 - pistolnice

reparace

Vazeny pane senatore , musim se zeptat , kdo otevre první otázku pro Nemecko , aby nam konecne zaplatilo ! valecne reparace !! Dluhy se mají splácet a zaplatit a jak jsem cetla, tak Nemecko nam ještě nic od 2. svetove války nezaplatilo ! Jsme chudy . rozkradeny stat a je dost , prominte, hnusne, ze se Nemecko k placeni za celych 7O let nemá !! Kdo ma tu moc a povinnost polozit tuto otázku na stul a donutit našeho západního souseda , aby nasim lidem a státu valecne reparace konecne zaplatil ? A nebo jako kolonie Nemecka , nemame na reparace nárok a pravo ??

Dekuji za odpověď a preji hezky den. Zdravi Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2016 15:11:34 - Jan Veleba
 Tak musím Vám nejdříve napsat svůj názor, kdo tuto otázku neotevře - ani jedna ze současných etablovaných stran bráno od prava do leva. Neotevřou ji, i když na to mají potenciál odborníků, právníků, ekonomů atd. Já jsem materiály k tomuto problému získal před několika měsíci a rád bych se zúčastnil práce komise odborníků, o které mám informace, že se formuje. Až teprve po důkladné přípravě je možné se k tomuto kroku rozhodnout, jinak by to bylo jenom plácnutí do vody bez jakéhokoliv efektu. Jinak samozřejmě souhlas, nejsou-li zaplacené válečné reparace, je nutné se k nim vrátit.