ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2016 9:34:05 - RadekVT

Muslimove v Evrope

Pane senatore,
nekteri politici se nas snazi uklidnit tim, ze migranti nechteji k nam ale do Nemecka,Svedska atd za vyhodnymi soc.davkami. Ja si ale myslim, ze to je neuplne a nebezpecne kratkozrake. V soucasne dobe je napr. v Nemecku vice jak 1.000.000 mladych muzu. V ramci zcelovani rodin jich pak muze být 8x vic. Podmani si Nemecko,infiltruji mocenske struktury a budou vladnout Evrope. Sdilite se mnou tyto obavy?
Vcera jsem videl rozhovor TV reportera s migrantem ve Svedsku a jen to dokresluje muj obr. o situaci. Doporucuji se podivat :
https://www.youtube.com/watch
Co delaji tajne sluzby? Spi? Jsou umlcovany? Neexistuji?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2016 15:04:04 - Jan Veleba

 Ano, takhle mluví sociální demokraté, lidovci, Babiš mazaně mlčí. Jejich uklidňování by bylo relevantní pouze v případě, že by byly uzavřené hranice, což nejsou. Ona totiž migrační exploze neskončila, jenom se hlavní proud přesměrovává z Turecka směr Řecko na Libyi směr Itálie. EU do dnešního dne nedokázala realizovat ochranu svých hranic, pouze umí migranty počítat - do konce minulého roku přišlo do Evropy 1,8 milionu nelegálních migrantů! A za mnohými přijedou jejich široké rodiny. Takže západní Evropa je načnutá, ale přijdou příští rok volby v Německu a ve Francii. Jsem si jist, že padne Merkelová a že začnou dělat jinou politiku. Ale souhlasím s Vámi, že přihořívá a je skutečně otázka, jaký bude další vývoj té "staré dobré Evropy".

Pokud se týká tajných služeb, tak ty určitě pracují a určitě dávají politikům podklady. Ale jejich zveřejňování či veřejná diskuse na základě přesných informací a čísel, tak ta je umlčována. A tomu všemu se říká demokracie! Podle mne to je špinavost a neúcta k vlastním občanům a v případě Merkelové bych neváhal její politiku, kdybych byl Němcem, nazvat vlastizradou. Myslím si, že jí to Němci neodpustí a že ji ještě jednou bude v Německu pěkně horko.