ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.07.2016 15:34:14 - jablkoň

dobrý den,

Vážený pane senátore,nemrzí Vás,že si pan Nejedlý s p.Mynářem zprivatizovali pana presidenta a nikoho k němu nepustí??myslím,že ani Váš vliv v SPO není tak výrazný který by slušel předsedovi.Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2016 11:47:27 - Jan Veleba

 Pokud se týká "privatizace prezidenta", tak to opravdu nehodlám probírat zrovna zde. Například pan Nejedlý není s prezidentem v přímém denním kontaktu, takže to tak v jeho případě nemůže být.

A pokud se týká mne, tak prosím hodnotit po letošních podzimních krajských volbách. V tuto chvíli jenom poznamenávám, že mimo dvou krajů jdeme do krajských voleb v koalici s SPD, tedy s Okamurou. Dva kraje, které v koalici do voleb nejdou jsou Pardubický a Zlínský.

Tuto koalici jsem prosadil já, přičemž hlavním důvodem je obdobný volební program a zvýšení šance na úspěch, který po mnoha hubených letech SPO životně potřebuje. Tož si počkejme a po říjnových volbách zhodnotíme.