Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2016 23:38:08 - tomas moukes

Už jste viděl romského bezdomovce?Proč vláda nechává bílé umířt na ulici?

1)Znám vyjádření tří různých lidí, co pracovali na sociálních uřadech a ti řekli, že měli zvrchu nařízeno, že romům mají vyplácet všechny možný i nemožný dávky, zatímco u bílých nic.
2)Další věcí je, že v česku je asi 100 000 bezdomovců, přičemž romů je asi 3%, navíc nemají moc vzdělání, takže mezi bezdomovci by jich mělo být tak třeba 5-10%. Já jsem nikdy v životě neviděl jedinýho romskýho bezdomovce, jen samé bílé. Takže to asi bude pravda, že romové jsou vládou zvýhodnováni a jsou asi považovány za nadřazenou rasu nebo co. Přičemž za to vlastně ani nemohou.
3)Spousta těch bezdomovců umře na té ulici. Takže se dá říci, že vláda podporuje genocidu vlastního národa. Vy jako vládní poslanec za to máte zodpovědnost. Jste vůbec normální tohleto podporovat???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2016 10:51:54 - Mgr. Daniel Herman

Vážený pisateli,

podle platných právních norem nesmí být v ČR nikdo diskriminován nebo upřednostňován podle barvy kůže či pohlaví. Pokud jste se setkal s takovýmto protizákonným přístupem a máte pro to důkazy, pak je Vaší občanskou povinností obrátit se na orgány činné v trestním řízení.