Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2016 23:52:22 - tomas moukes

Už jste někdy viděl romského bezdomovce?Proč vláda nechává bílé umřít na ulici?

1)Znám vyjádření tří různých lidí, co pracovali na sociálních uřadech a ti řekli, že měli zvrchu nařízeno, že romům mají vyplácet všechny možný i nemožný dávky, zatímco u bílých nic.
2)Další věcí je, že v česku je asi 100 000 bezdomovců, přičemž romů je asi 3%, navíc nemají moc vzdělání, takže mezi bezdomovci by jich mělo být tak třeba 5-10%. Já jsem nikdy v životě neviděl jedinýho romskýho bezdomovce, jen samé bílé. Takže to asi bude pravda, že romové jsou vládou zvýhodnováni a jsou asi považovány za nadřazenou rasu nebo co. Přičemž za to vlastně ani nemohou.
3)Spousta těch bezdomovců umře na té ulici. Takže se dá říci, že vláda podporuje genocidu vlastního národa. Nechtěl byste to téma otevřít ve směmovně či na facebooku?Tohle se přece nemůže dál dít.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.08.2016 15:56:07 - Ing. Radim Fiala
 Jsme proti pozitivní diskriminaci a zrušíme všechny sociální výhody plynoucí z příslušnosti k etniku, nebo skupině osob.