Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2016 1:44:17 - šumák

K TTIP

Paní poslankyně, myslím, že mnoho lidí o TTIP vůbec neví. Nebylo by dobře organizovat besedy, natisknout a rozeslat informační letáky, i s rizikem, že ne všichni si je přečtou? Trošku víc "zatlačit na pilu"? Zabubnovat na bubny? KSČM by snad, třeba v rámci předvolební kampaně, mohla toto téma uchopit. Budou akce na náměstích, postavte tam schopné řečníky, svolávejte, varujte. Mohlo by to být nejsilnější téma strany, alespoň pro začátek. Bohouše netřeba kontaktovat, ten odkejve Západu všechno, lidi musíte oslovit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2016 6:25:38 - Ing. Kateřina Konečná

Dobrý den, já jsem k tomuto tématu vydala brožuru (viz http://konecna.cz/kdo-nam- chce-zatrhnout-ttipec-2/) a nechala jsem přeložit a vytisknout další informační letáky od GUE/NGL, které budou kolegy distribuovány do krajů. Doporučuji sledovat můj web či Facebook a případné informace sdílet do svého okolí. I to je cesta, jak zvýšit informovanost. 


Hezký den, Katka Konečná