Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2016 22:11:01 - David Střítezský

Muslimové versus ústava

Dobrý večer, bohužel jako "správný" politik odbíháte od jasně položených otázek a snažíte se přesvědčit o opaku. Už Vás nebudu víc trápit. Tedy naposled, podpora zoofilie, pedofilie, mnohoženství, halal atd se slučuje s našimi tradicemi popř. ústavou? Muslimové jsou povinni následovat proroka Mohameda a to byla zavrženihodná zvrácená osoba. Jste třeba pro beztrestnost pro vyznavače nacizmu a propagátory hitlerových myšlenek ? Ach ta politická korektnost, to je neštěstí. Část mé rodiny žije v Německu a ve Švédsku, sám jezdím do Německa ca. 20X ročně, situaci poměrně dobře znám a monitoruji. Bůh s Vámi. David Střítezský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2016 8:34:07 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu s vámi souhlasit a nemyslím si, že politická korektnost je neštěstí, pokud ovšem se používá v dobrém úmyslu. Například v diplomacii či při vyjednáváních. Ale opět dáváte rovnítko mezi islámem, jako náboženstvím a radikálním islamismem. Já jsem navštívil řadu islámských zemí a vím, že drtivá většina obyvatel prostě jedná v souladu s náboženským učením a nikdy je nenapadlo, své tradice porušit. Ale to neznamená, že kvůli svému přesvědčení se budou odpalovat či působit v teroristických skupinách. A také je nutno si uvědomit rozdíly v učení mezi sunnity a šítty, které po staletí končí boji, teroristickými útoky či válkami. Je to nekončící náboženský boj. A to, že muslimská rodina umožňuje mnohoženství je dle koránu normální, i když v poslední době se tohle již v řadě muslimských zemí nepraktikuje. Protože muž se musí o každou z nich postarat. A to je docela finančně náročné. A znovu opakuji, nesrovnávejte prosím proroka Mohameda s Hitlerem či Stalinem.