PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2016 8:10:53 - Miloš Kopecký

Co dělají politici proti radikálním teroristům? Sledují, summity,kondolence...

Dobrý den,
víte, zajímalo by mě, proč politici nezakáží radikální islám. To by totiž znamenalo, že by museli přiznat, že islám je sám radikální a je jenom jeden, jak vlastně říkají všichni představení Islámu. Pořád se vymlouvají, že ty osoby někdo musel zradikalizovat, tak se ptám, kdo zradikalizoval Mohameda a jeho přívrženců ? A pokud v něm muslimové-praktikující islám vidí svého "vůdce", to znamená, že vlastně s přijetím islámu - ten se přijímá jako celý, upozorňuji celý vč. sharii, tak proč by je někdo měl zradikalizovat? To si politici myslí, že se dá někdo zradikalizovat, aniž by to nechtěl? To je, jako kdyby mě někdo přesvědčoval, abych skočil pod auto, tak buď chci a nebo nechci na to nemusím se stát radikálním muslimem. Takže, zde nejde o radikalizaci, ale zda chci a nebo ne... To znamená, kolik vyznavačů islámu je v Evropě, co chtějí nevěřící zabíjet a nebo zotročit?

A další, proč se to netýká třeba hinduistů, budhistů atd...? Odpověď právě je, že se jedná o islám...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2016 21:56:53 - PhDr. Zdeněk Soukup
Vážený pane Kopecký, z větší části s Vámi souhlasím. Nicméně pro Vaše návrhy se zatím nenalezne v PS většina. A tak zkouším kolegy přesvědčovat.  Byl jsem to já, kdo uspořádal na parlamentní půdě diskusní fórum na téma Máme se bát islámu? V9c než tříhodinové video z něj můžete najít na www.poslanecsoukup.cz