Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2016 11:24:16 - Renata

Vážený pane prezidente

Volila jsem Vás s přesvědčením, že dokážete tuto zemi vést, proto mně mate, že Vás pan publicista Jan Jandourek nazývá lhářem - nemyslím si, že tohle se může o prezidentovi, zvoleném lidmi této země, říkat v DVTV nahlas, prosím v uzavřené skupině stejně smýšlejících, ale veřejně je to na trestní oznámení nebo na požadavek omluvy. Já si pamatuji Vaše diskutabilní projevy a souhlasím s tím, že mluvíte otevřeně na rozdíl o mnoha lidí i těch zvolených při volbách. Nezaznamenala jsem žádnou lež, tak mi, prosím odpovězte, víte-li o alespoň jediné.
Děkuji a přeji příjemný den
Renata Hašková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2016 13:36:29 - Ing. Miloš Zeman
Nevím o žádné vědomé nepravdě neboli lži, a kdybych to věděl, styděl bych se sám před sebou. Na druhé straně připouštím, že jsem se někdy mohl mýlit, jako každý člověk. Jan Jandourek je poněkud frustrovaný kněz, který dnes píše už pouze do Svobodného fóra, což je nezajímavý internetový server vedený zkrachovalým bývalým šéfredaktorem Blesku a zkrachovalým bývalým šéfredaktorem časopisu Reflex. Stejně tak DVTV je reprezentováno Veselovským a Drtinovou, kteří skončili ve veřejnoprávní televizi, takže nevidím důvod, abych se každou informační stokou zabýval.