PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2016 18:36:35 - tomas moukes

V Německu je půlmilionová islámská armáda. Co uděláte pro naši bezpečnost?

1)Podle uznávaného experta na bezpečnost pana štefeca je v německu půl milionů muslimů, kteří jen čekají na příležitost. Naše vláda prý neudělala vůbec nic pro zajištění bezpčnosti. Armáda ani nemá boty. To je prostě k pláči. V armádě je 20000 lidí, u policie 40 000. Takže jak se budeme bránit, když na západě muslimové každou chvíli můžou převzít moc?
Co začít obnovovat opevnění z první republiky a aspon tříměsíční výcvik mladých mužů jako mají ve švýcarsku?
2)Proč pořád vláda pokračuje v přesídlování migrantů?To ani ted ten program nezastaví?Viděl jste to video z Nice?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2016 21:20:59 - PhDr. Zdeněk Soukup
Doporučil bych nepropadat panice. Migranti se zatím vyhýbají ČR velkým obloukem. Jako zásadní teď vidím nepřipustit, aby vláda přijala Evropskou komisí připravované směrnice o společné azylové politice a společné sociální politice. Přijetí těchto směrnic by učinilo i ze zatím poklidného středoevropského prostoru cílové země. Klíčovou záležitostí jsou otevření Lisabonské smlouvy a jasné NE dalšímu sbližování s Tureckem. Tady nám - paradoxně - pomohou brexit a pokus o turecký puč. Osobně se připravuji na všechny formy odporu. Kdyby skutečně i ČR zaplavila migrační vlna, žádné opevnění nepomůže. Naše vláda je na rozdíl od Maďarska, Polska a Slovenska při vyjednávání s Bruselem poněkud liknavá, nicméně věřím, že nakonec přijme zásadová opatření.