Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2016 18:42:01 - Božík J

"Válečný blabolismus" versus "Mírový populismus ?

V rámci Vašeho neutichjícího propag- boje proti "populismu" všech ostaních kromě Vás , jsem si dovolil srovnat Váš článek Pevmost Evropa a Chalupův článek "Quo vadis, Turecko, NATO, Evropo, Česká republiko?"
Myslítte si že jako sociální demokrat takto naplnujete historickou platformu a odkaz soc.demokracie "Soc.spravedlnost - Práce - Mír " ?
Vaše válečné štvaní a strašení Ruskem je primitivní a lživé.
Takhlesoudruhu poslanče "Mírový populismus lidí cio nechtějí bojovat na Východní frontě" neporazíte ...
Aby jste věděl jak ve válce s "Ruským medvědem" dopadnete tak (cenzor mi to snad odpustí) jedno poučné video...aby jste neřekl že jsem vás nevaroval ... https://goo.gl/DPq0lR

Valach , váš soused ze Zlína , dnes už Váš NEVOLIČ

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2016 20:40:52 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Božík, opět se pletete. Nevím, co srovnáváte, já jsem článek od kolegy Chalupy nečetl. Ale chci upozornit, že by jste si mé články měl přečíst ještě jednou. Jako sociální demokrat, který ČSSD v listopadu 1989 obnovoval,vím, co mám hájit, koho mám hájit a hlavně jaké hodnoty mám hájit. Takže hájím demokracii, svobodu, solidaritu, spravedlnost a mírové soužití lidí. Vždy jsem preferoval a budu preferovat diplomatické řešení konfliktů a pokud si myslíte, že unáte lépe jako já historii sociální demokracie, tak se pletete. Možná, že se vracíte do doby, kdy sociální demokraté vydobyli volební právo ženám či osmi hodinovou pracovní dobu. Ale já se chci také vrátit do roku 1938, do roku 1948 či do roku 1968, kdy byla činnost naší strany násilně potlačena. A je opravdu zajímavé, že to byl fašistický režim a poté po dvakráte režim komunistický. Takže mi prosím neříkejte co a koho mám hájit. JInak co se týká ruské strany, tak jsem členem meziparlamentní skupiny přátel mezi EF a ČR, pravidelně se účastním akcí pořádaných ruským velvyslancem a Rusy, jako příslušníky slovanského národa mám rád. To ovšem neznamená, že budu obhajovat velmocenskou a agresivní politiku prezidenta Putina, který na úkor svých lidí vede válku v Sýrii a na východě Ukrajiny, podporuje separatisty v Doněcku, Podněstří, Abcházii apod. A také okupuje Krym, a to prosím porušením mezinárodních smluv, což konstatovala RB OSN. A pokud někdo blabolí, tak jste to vy, protože ode mne nikdo nikdy neslyšel, že chci vést válku s Ruskem. To mi prosím dokažte, jinak to beru nejen jako provokaci, ale také jako velkou lež.