Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2016 23:54:46 - MOR HO.

Dobrý den

Co jste dokázal za celou dobu co jste v EP? Konkrétně vy sám osobně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2016 14:41:16 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, práce europoslance je založená na vzájemné spolupráci jak mezi europoslanci, tak dalšími evropskými institucemi. Platí to tak vždy. Jeden europoslanec nic neprosadí bez toho, aby si našel spojence. 

Sám za sebe jsem moc rád, že se díky mé iniciativě a dalších (nejen) českých politiků daří upozorňovat na případy neoprávněného odebírání dětí v Norsku. Myslím, že v této věci nastal obrovský posun a Norsko už přinejmenším nepřímo uznalo, že pochybilo. Zbývá ale stále udělat spoustu práce. 

Aktivní jsem i při prosazování dalších věcí, jako je  zrušení střídání času a boj se stáčením tachometrů. Jsem rád, že se podařilo prosadit výzvu Komisi, aby  řešila druhý zmíněný problém. Věřím, že se podaří prosadit i odpovídající opatření k boji s těmito podvody.
V ČR se nám podařilo pohnout s otázkou vodní nádrže Želivka, když poprvé u jednoho stolu zasedli zástupci obcí, povodí, ekologové, zemědělší a politici.
Více  informací najdete na:http://www.europarl.europa.eu/meps/cs/124713/TOMAS_ZDECHOVSKY_home.htmlhttp://zdechovsky.eu/https://www.facebook.com/TomZdechovskyEP/https://twitter.com/TomZdechovskyEPhttps://plus.google.com/112659066751756556867https://www.youtube.com/channel/UC9_92ZHXvav9MhwDLWyWazA/videos
S pozdravem
Tomáš Zdechovský