Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2016 15:57:26 - RIA-BRAVO

Dobrý dentakže vzhledem k minulé otázce...píšete,že u nás se našimi zákony musí řídit i turisté???

Chcete tvrdit,že v Teplicích není ani jeden muslim s více jak jednou manželkou na léčení?A co ta kauza,kde v Nizozemí(?)přiznali migrantovi dávky na obě manželky???A co sňatky nezletilých dívek s migranty,kdo je donutí dodržovat zákon o plnoletosti,když mají jiné zvyky??Chcete tvrdit,že v EU NEJSOU zóny,kde se už soudí podle šaríe??Děkuji
P.S.Co se týká naší diskuze o obohacování kultury,vědy a pokroku prostřednictvím islámu-doporučuju přečíst článek p.Robejška!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2016 17:15:32 - Ing. Antonín Seďa
 Článek jsem četl, ale nejsou tam všechna vyjádření pravdivá. Nevím o tom, zda v Teplicích pobývá muslim s několika manželkami, tak jako nevím, komu a jakým způsobem přiznali migrační dávky. Ale co vím, tak rozhodně podle zákonů té které členské EU neexistují oficiální zóny, kde se soudí podle islámského práva. Pokud ano, tak jsou tyto praktiky stejně trestuhodné, jako jsou další trestné činy. A je na orgánech činných v trestním řízení, aby zasáhly. Tohle platí a musí platit obecně a pro všechny. Pokud někdo nad touto skutečností zavírá oči, pak porušuje zákony a pravidla sám. A měl by být také potrestán. Pravomoci jdou ruku v ruce s odpovědností. A kdo není odpovědný, pak by neměl rozhodovat.