Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2016 21:22:13 - Marketa Jandísková

Na kolik Kč vyjde integrace jednoho Vietnamce a na kolik jednoho migranta z muslimských zemí?

Dobrý den,
dá se někde ve statistice dohledat, jaký je rozdíl? A dále se ptám, proč ČR by měla vůbec přijímat tyto problémové skupiny, kde po paušální stránce nejsou pro zemi perspektivní a naopak problémoví? Pokud zaměstnavatelé potřebují migranty, jsou zde pracovní agentury - například Moldavci. Tak proč nám OSN a EU (představitelé) je vnucují? Vnucují je nám, neboť politici EU a OSN selhali???? Víte, ale jee mi divné, proč lidé z OSN "verbují-přemlouvají" lidi po Africkém kontinentu do Evropy - známá, co tam byla jako humanitární pracovnice řekla, že je ty "neziskové organizace pod pláštíkem OSN verbují do Evropy". Tak se ptám, to tu migraci řídí OSN??? Rozpoutali velkou migraci a teď jim to přerostlo přes hlavu? Proč představitel OSN z Koreje žádné migranty nevezme? Proč je nutí jen Evropským zemím?? Kdyby v muslimských a Afrických zemí makal každý 8 h denně, tak jsou také bohatou zemí, ale oni nechtějí a nebudou, v tom je problém chudých zemí.......Evropa by se měla celá uzavřít.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.07.2016 18:19:29 - Ing. Antonín Seďa
 Dnes jste velmi aktivní, ale špatným směrem. OSN je oragnizací, kde významné slovo mají i africké či muslimské země. A tato organizace fianncuje zejména humanitární pomoc, a to nejen uprchlíkům, ale i dětem z důvodu hladomoru, organizuje modré přilby k ochraně obyvatel apod. Těch činností je mnoho, ale já jsem opravdu neslyšel, že by organizovala migraci do Evropy. To je velká lež, kterou někdo záměrně předkládá veřejnosti. Opakuji, ještě před migrační vlnou N2mecko, ale i další země, každoročně přijímají 200 000 migrantů, jako levnou pracovní sílu pro nedostatek lidí práce. řeší tím i stárnutí země, což je mimochodem další hrozba, kterou je třeba v Evropě řešit. A je každé zemi, koho si do země vezmě a komu přidělí azyl. To platí i o ČR, a doufám, že víte, že náš pracovní trh zachraňují Ukrajinci a již zmínění Moldavané. To ovšem neznamená, že nelze přijmout vzdělaného muslimského lékaře či inženýra apod. Připomenu vlny migrantů z Řecka, Libye, Palestiny, a to vše ještě před listopadem 1989. Ti lidé tu žijí a nikdo o nich neví. Proč asi? Protože naše azylové zákony jsou daleko tvrdší a obezřetelnější a jako základ pro migrační politiku bereme zajištění bezpečnosti naší země a našich občanů. Migrační vlna nemá za říčinu pouze války či zhoršené bezpečnostní prostředí, ale i nedostatek potravin, vody a základních surovin. Na straně druhé se očekává největší ekonomický růst právě v zemích Afriky. Je jenom otázka, zda tento růst bude za dohledu Evropy či OSN, nebo dojde k neregulovanému růstu, který může způsobit daleko více hrozeb, než současná migrace.